Reiniging van Gevel en/of Dakkapel

Uw gevel of dakkapel verdient aandacht. Periodiek onderhoud is dan ook aan te raden en is mede bepalend voor de waarde van uw vastgoed.

Voorkomen is beter dan genezen

Reiniging van Gevel en/of Dakkapel

UW GEVEL VERDIENT AANDACHT

Elke gevel heeft te lijden onder de zon, zure regen, uitlaatgassen, roet, chloride, zouten en vele andere soorten van agressieve atmosferische vervuilingen van buitenaf. Toch doen de meeste eigenaren of beheerders weinig of niets aan het schoonhouden en onderhoud van de gevel. Erg jammer, want de gevel is toch het eerste visitekaartje.

Erger nog, de gedachte dat na verloop van tijd de gevel ernstig aangetast kan worden, kan verweren en erosie kan optreden. Periodiek onderhoud is dan ook aan te raden, immers “voorkomen is beter dan genezen” en is mede bepalend voor de waarde van uw vastgoed.

PROFESSIONALS

Wiering's Onderhoud is voor u DE professional om de gevel en de vervuiling te analyseren en daarbij de beste oplossingen aan te bieden voor een optimaal resultaat.

Iedere gevel is weer anders. Denk hierbij aan verschillende soorten fabricaten van verschillende leveranciers. Maar denk ook aan de verschillen in locaties en de daardoor veroorzaakte aantastingen en invloeden van buitenaf.

Onze medewerkers zijn deskundig en getraind om alle soorten van gevels schoon te maken, te conserveren en vervolgens te onderhouden. Of het nu gaat om geveldelen van RVS, aluminium, kunststof, hout, baksteen, marmer of beton.

UW DAKKAPEL WEER ALS NIEUW

Door weers- en omgevingsinvloeden raken dakkapellen sterk vervuild. Het professionele team van Wiering's Onderhoud kan uw dakkapel op grondige wijze reinigen. Wij nemen deze lastige klus op hoogte graag uit handen en zorgen ervoor dat uw dakkapel er weer als nieuw uit ziet.