Over ons

Een schonere en mooiere wereld betekent voor ons aandacht hebben voor mens, milieu en omgeving.

Familiebedrijf

Over ons

Frank Wiering en Joke Wiering startten in 1984 als eenmanszaak Wierings Onderhoud en groeiden in de jaren daarna uit tot 1 van de meest toonaangevende regionale schoonmaakbedrijven van Noord Holland. De basis voor het succes van Wierings Onderhoud is de no-nonsense houding (mouwen opstropen en ervoor gaan) en de oprechte aandacht voor haar schoonmaakmedewerkers. Iedereen kent elkaar bij Wierings Onderhoud en staat voor elkaar klaar. Het fundament hiervoor zijn de familiebanden die onze organisatie kenmerken. Van vader op zoon of vader op dochter in onze organisatie werkt nog dagelijks de volgende generatie aan de toekomst.

In 2006 heeft de dochter van Frank, ChantalvWiering de zaak volledig overgenomen. Door deze nieuwe generatie blijft ons bedrijf jong, dynamisch en vol energie.

Medewerkers

Dagelijks gaan ruim 20 bevlogen schoonmaakmedewerkers op pad om bij u op locatie optimale kwaliteit te realiseren. Van schoonmaakmedewerker tot directeur, van vloerspecialist tot objectleider: Wierings Onderhoud zorgt goed voor al haar medewerkers. Dit leidt tot enthousiaste en betrokken medewerkers die hun werkzaamheden met plezier uitvoeren en dat vinden wij belangrijk.

Een schonere en mooiere wereld betekent voor ons aandacht hebben voor mens, milieu en omgeving.

Milieu

Onze inkoopprocessen zijn altijd circulair, klimaatbewust en innovatiegericht. U ziet dit ook dagelijks terug. Zo zijn al onze producten voorzien van het Ecolabel. We kiezen waar mogelijk voor cradle-to-cradle materialen en reduceren water-, chemicaliën- en papierverbruik.